Info

Praktiske informationer:
Informationsmateriale vil blive udsendt pr. mail ca. 3 uger før arrangementet finder sted. Der vil ligeledes være ophængt information på opslagstavlen i forhallen når tiden nærmer sig. Vi håber at se rigtig mange til disse arrangementer, så vi kan få skabt nogle hyggelige og tilbagevendende traditioner.

De voksne er meget velkomne til at deltage i juleafslutningen, klubmesterskab og mærkesvømning, både i vandet sammen med børnene eller ved at give en hjælpende hånd. Ved klubmesterskab og mærkesvømning er de voksne mere end velkomne til at prøve kræfter med ungdommen!

Det er ikke tilladt for forældrene at opholde sig i svømmehallen mens børnene svømmer. De første to gange er det dog tilladt at gå med i svømmehallen hvis man er vasket og fuldt omklædt til badetøj.

Når et barn er fyldt 6 år, klæder man om i hhv. pige / drenge omklædning.

Adresse
Her holder vi til - Ebeltoft Svømmehal - Østerallé 17, 8400 Ebeltoft.

Vedtægter
Svømmeklubbens vedtægter kan læses her: Vedtægter for Ebeltoft Svømmeklub (pdf)

Historie
Ebeltoft Svømme Klub blev stiftet den 28. august 1980 og er en underafdeling i hovedafdelingen EIF - Ebeltoft Idrætsforening. Vi er medlemmer DGI Østjylland Svømning og Dansk Svømmeunion.

Foreningens formål er gennem øvelse og konkurrence, at søge udbredt interesse for, og kendskab til svømning, livredning og dermed beslægtede aktiviteter

Links:
DGIs hjemmeside for svømning
Dansk Svømmeunion
Ebeltoft Idrætsforening
Ebeltoft Idrætscenter