Undervisning

Regler for undervisningen

Omklædning Når et barn er fyldt 6 år, klæder man om hhv. pige / drenge omklædning.
Man må først gå til omklædning 10 minutter før hold start. 
Undervisningen Det er strengt forbudt for eleverne at gå i vandet før instruktørerne giver besked. En overtrædelse af dette kan medføre bortvisning.
Efter endt undervisning skal man straks forlade bassinet.

Ophold under undervisningen Forældre må ikke opholde sig inde i svømmehallen imens undervisningen pågår, men i forhallen, hvor der er siddepladser. 
Spørgsmål til instruktørerne
 
Af hensyn til sikkerheden og udbyttet af undervisningen må instruktørerne ikke kaldes væk fra undervisningen for at besvare spørgsmål. Ifald man har spørgsmål kan disse stilles efter undervisningen, det er dog meget vigtigt at understrege, at det kan blive begrænset af hensyn til undervisningen af efterfølgende hold.
Man er velkommen til at skrive til bestyrelsen med spørgsmål som herefter vil sørge for at man får svar.
Lukning af hold Ebeltoft Svømmeklub forbeholder sig ret til at nedlægge eller sammenlægge hold, hvis der ikke er tilstrækkelig tilslutning
Flytning mellem hold Der kan forekomme flytning til et andet hold, hvis deltagernes færdigheder er for forskellige under hensyntagen til svømmerens udbytte af undervisningen
Ændring af medlemsoplysninger Ændring af telefonnummer, e-mail og adresse bedes sendt på mail til 

 

Aflysninger

I forbindelse med sygdom og andet fravær er det vore instruktørers pligt at meddele en evt. aflysning til bestyrelsen senest kl. 12.00 den pågældende undervisningsdag, herefter vil der blive udsendt en mail ud til alle vore medlemmer på de de hold der er ramt af aflysningen.

Hvis man ønsker at modtage disse mail omkring aflysning, er det meget vigtigt at oplyse svømmeklubben den korrekte mailadresse. 

Inden en evt. aflysning vil der blive arbejdet intenst på at skaffe en afløser til det enkelte hold, og det vil kun være i yderste nødstilfælde, at vi bliver nødt til at aflyse undervisningen.